Strana svobodných občanů Moravský Krumlov

Kulatý stůl 19.11.2010

20.11.2010 08:43

            Dne 19.11.2010 se uskutečnilo další jednání, tentokrát u kulatého stolu. Jednání se zúčastnilo 11 zvolených zastupitelů a Ing. Mokrý, který dle informací STANu do zastupitelstva postoupí. Na tomto jednání měla být podepsána deklarace, ve které se subjekty zaváží k volbě jednotlivých orgánů a spolupráci v rámci pracovního týmu pro město, viz. přiložené přílohy.

Na jednání jsme přednesli svoje výtky a dotazy k plánu, který předkládá TOP09. Ty nám byly v rámci omezených možností vysvětleny. Opět musím zdůraznit, že nemáme sebemenší problém s vymyšleným projektem, jen máme problém věřit, že se bude tento tým ohlížet na naše připomínky i po té co jej zvolíme.

Vzhledem k tomu, že přišla zatím nekompletní nabídka na starostenský či místostarostenský post od Nezávislých, kteří vedou jednání s ODS a KSČM, tak jsme se rozhodli závazek z tohoto jednání neuspěchat, jednání prakticky pouze na nás zkrachovalo a další bylo odloženo na čtvrtek 25.11.2010, abychom měli čas na rozmyšlenou. Za což účastníkům jednání děkujeme.

Postavili jsme se tímto do role 11. a 12. hlasu, na jednu stranu, je to obrovská výhoda, na tu druhou je to opravdová zodpovědnost a proto prosíme všechny občany, naše příznivce a zejména voliče, aby se opět vyjádřili, ať už zde v diskusi, na email, telefon nebo facebook. To platí samozřejmě i pro zastupitele, děláme rozhodnutí na další 4 roky, takže si myslím, že pár řádků konstruktivního názoru by neškodil.

 

Za Svobodné občany, 

Pavel et Pavel Procházka :-)


Rozdělení kompetencí0001.pdf (258,5 kB)
Deklarace 20100001.pdf (630,2 kB)

Diskusní téma: Kulatý stůl 19.11.2010

Datum 26.11.2010
Vložil J.ZPĚVÁK
Titulek Dík za odpověď

Odpověď na můj dotaz je sice věcná, ale hodí se pouze pro nezasvěcené občany, kteří do věci nevidí.Je to však odpověď pouze na předposlední větu mého dotazu.Ale i tak děkuji za odpověď.

Datum 27.11.2010
Vložil Pavel Procházka ml.
Titulek Re: Dík za odpověď

Dobrý den,
do žádné koalice nevstupujeme, pouze jsme podepsali, že se budeme chovat podle určitých zásad, které doufejme budou všemi subjekty dodržovány. Nepodepsali jsme nic, kde by bylo řečeno, že musíme odsouhlasit vícepráce nebo něco podobného.

Snažili jsme se jednat napříč celým spektrem a informovat o vývoji všech vyjednávání tak, aby měl každý občan kvalitní informace o tom co se děje za což nás stihla tvrdá kritika, což považuji za hlavní úspěch.

Obsazení kulatého stolu je absolutně v dikci TOP 09. My sami jsme žádali o pozvánku pro ODS či oba nezávislé kandidáty, ale vyhověno nám nebylo. Nemáme na to politický mandát zasahovat do těchto věcí.

Ać mám osobně spoustu výhrad k současnému dění, nemohl bych se smířit s tím, že bych jen seděl mimo a nadával na ty kdo město skutečně povedou. Chci se podílet na stavbě města a tlačit ji do těch kolejí které jsou podle mě ty správné.

Ohledně KSČM: sám jsem se s nikm nesetkal a nikdo z vaší strany ani neměl sebemenší zájem se mnou diskutovat. Takže vám víc než táta nemohu říct.

Děkuji za Váš dotaz, doufám, že byl dostatečný, pokud ne, mile rád ho doplním.

S přáním krásného slunečného odpoledne,

P.P.ml.

Datum 25.11.2010
Vložil Josef ZPĚVÁK
Titulek věcný dotaz

- Svobodní občané Moravského Krumlova, v čem jste jiní??? Povolební koalice je nepřípustná, každý váš občany zvolený zastupitel, má svůj vlastní, stranickou dosciplínou nedeformovaný názor??? Toto předvolební heslo stále platí anebo platilo pouze před volbami???
- Jednání u kulatého stolu se týká všech subjektů zvolených do Zastupitelstva města anebo pouze vyvolených???
- Je vám známo, kdo získal ve volbách v Moravském Krumlově nejvíc hlasů???
- Jak to chcete občanům Moravského Krumlova vysvětlit???

Datum 26.11.2010
Vložil Pavel Procházka st.
Titulek Re: věcný dotaz

Dík za dotaz, KSČM která vyhrála volby jsme oslovili, ale bez úspěchu. Takže 29. 11. se uvidí.

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena Straně svobodných občanů

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode